RETORIK & PRESENTATIONSTEKNIK

Talarens 10 Nyårslöften för 2020

Edvard Raft | Retorikkonsult ● Kursledare ● Föreläsare

21 december 2019

Det finns många sätt att stärka sin retorik och presentationsteknik för att bli en bättre talare. Jag själv erbjuder kurser, föreläsningar, workshops och coachning. Men varför inte börja själv nästa år med 10 löften inför 2020 för att förstärka din retorik och presentationsteknik och bli en bättre talare.

1.
Jag ska ta ett kliv fram mot min publik

2.
Jag ska vara nyfiken på publikens reaktioner, men inte ta dem personligt

3.
Jag ska möta publikens blick och hålla den

 

 

4.
Jag ska aldrig mer inleda med att säga: ”Jag tänkte prata lite om….”

5.
Jag ska inte gömma mina händer bakom ryggen

6.
Jag ska inte vända mig om och titta på min presentation

 

 

7.
Jag ska ha järnkoll på mitt syfte

8.
Jag ska dela mina insikter genom berättelser

9.
Jag ska alltid ha ett förberett avslut

 

 

10.
Jag ska ha roligt varje gång.

 

Jag önskar dig en fantastisk stillsam och stärkande ledighet och en grym start på 2020!

LET THERE BE PEACE

LET THERE BE PEACE

LET THERE BE PEACE

 

 

Mina Kurser och Workshops

En Kurs eller Workshop är startskottet på en utvecklingsresa. En stor del av utvecklingen sker efter träningsinsatsen. För att den utvecklingen ska äga rum krävs det att utbildningen ger ett starkt avtryck. Insikt, förståelse, upplevelse och känslomässigt laddad motivation är nyckelord för att lyckas på sin resa.

Få min senaste E-bok

Innan du ger dig av, lämna din mail här så skickar jag dig en länk till min senaste E-bok. Du kan vara lugn, du kommer inte bli spammad. 

Tack! Du har strax ett mail i din inkorg! Glöm inte att titta i din skräppost om det inte kommit fram.