RETORIK | UTBILDNING

Artikel i tidningen Utbildning 6:e mars

Edvard Raft | Retorikkonsult

Mars 12 | 2024

En kurs eller workshop hos retorikexperten Edvard Raft är startskottet på en utvecklingsresa i jakten på ens autentiska kommunikation. Insikt, upplevelse och känslomässigt laddad motivation är nyckelord för att lyckas på sin resa. För att den utvecklingen ska äga rum krävs det att utbildningen ger ett starkt avtryck. Genom Edvard Raft kan du få hjälp med de verktyg som behövs för att lyckas nå din fulla potential som storyteller, kommunikatör och talare.

När du står på en scen och ska hålla ett föredrag eller en presentation och alla blickar är riktade mot dig är det många av oss som blir nervösa, blyga, osäkra eller kanske rent utav vill försvinna. Det som ofta händer är att budskapet som du ville få fram inte levereras på ett effektfullt, trovärdigt och autentiskt sätt.

Edvard Raft som har en examen i retorik och arbetat som retorikkonsult i över 15 år, håller i kurser, workshops, föreläsningar och individuell coachning inom Retorik, Kommunikation och Storytelling. Edvard har erfarenheten och kompetensen som krävs för att hjälpa dig och din organisation att komma i kontakt med din autentiska kommunikation och förstå det verkliga syftet i en talsituation. Oavsett om det handlar om att leda medarbetare, sälja komplexa IT-lösningar eller presentera verksamhetsnyttan ur en forskningsrapport.

”Om vi bara kan tillåta oss att vara autentiska i vårt uttryck så skulle åhöraren få höra den klarhet och tydlighet som egentligen finns där. Budskapet blir trovärdigt.”

Läs hela artikeln här.

(Länken öppnas i ett nytt fönster.)

Edvard har en fantastisk förmåga att hitta de genuina egenskaperna hos talaren och utmanar genom det sina adepter att göra sina framföranden personliga, med äkta känsla.

Carin Winberg

Regionalt Marknadsansvarig

Få min senaste E-bok

Innan du ger dig av, lämna din mail här så skickar jag dig en länk till min senaste E-bok. Du kan vara lugn, du kommer inte bli spammad. 

Tack! Du har strax ett mail i din inkorg! Glöm inte att titta i din skräppost om det inte kommit fram.