Här samlar jag löpande korta inspirerande filmer för att stärka din retorik eller helt enkelt få dig att reflektera över den.

Vill du boka en föreläsning eller workshop till er nästa konferens?

Edvard gav mig en struktur för mina presentationer och verktyg för att hantera de känslor – jag var livrädd – som dök upp i samband med att jag skulle genomföra en presentation. Detta ledde inte bara till att jag blev en bättre presentatör, det gav mig ett självförtroende som hjälper mig i livet i stort. Blir jag nervös idag inför en presentation, så ler jag lite grand inom mig själv och förvandlar nervositeten till en styrka. Tack Edvard!!

Mats Olsson

Bid Manager

Edvard har en fantastisk förmåga att hitta de genuina egenskaperna hos talaren och utmanar genom det sina adepter att göra sina framföranden personliga, med äkta känsla. Det är riktigt läskigt att granska sig själv, sitt språk och inte minst sitt kroppsspråk, men framförallt är det utvecklande och inspirerande att få konkreta verktyg att jobba med. Rekommenderas med värme!

Carin Winberg

Regionalt Marknadsansvarig

Retorikcoachning Online

Genom att ta hjälp av en erfaren retorikkonsult för att analysera din presentationsteknik och retorik kommer du ta ett enormt kliv upp i din utveckling och förmåga att beröra, engagera och inspirera din publik, oavsett vilken nivå eller erfarenhet du startar ifrån. Tack vare feedback, coachning, analys och direkta övningar anpassade för dig garanteras din utveckling.

”GRYMT! Använt Edvard massor genom åren med optimering av presentationer till event samt retorikträning. Väl investerad tid som gett otroligt mycket för stunden och eventet, men också för nästa och nästa och nästa gång, då man växer genom rätt retorikträning”

Gabriel Yttermalm

Partner & Program Manager

Urval kunder

Om Edvard Raft

Edvard Raft har en examen i retorik från Södertörns Högskola. Sedan 2007 arbetar han som retorikkonsult med kurser, workshops, föreläsningar och individuell coachning inom Retorik, Kommunikation och Storytelling. Edvard är bland annat certifierad inom Extended DISC för analys av individers och gruppers kommunikation, utbildad inom UGL- utbildning för grupp och ledare, samt genomgått ett flertal längre kurser inom meditation, mindfulness, självkännedom och inre ledarskap.

NYHET

Webbinarium om (Retoriken i) Webbinarium

Behöver ni inspiration och konkreta tips hur ni kan stärka er Retorik och Kommunikation i Videomötet?

I denna online workshop går jag igenom hur ni behöver arbeta före, under och efter era videomöten – med fokus på er personliga retorik – för att verkligen lyckas med era videomöten och webbinarium.

Kontakta

Socialt

Följ bloggen

Få min senaste E-bok

Innan du ger dig av, lämna din mail här så skickar jag dig en länk till min senaste E-bok. Du kan vara lugn, du kommer inte bli spammad. 

Tack! Du har strax ett mail i din inkorg! Glöm inte att titta i din skräppost om det inte kommit fram.