Boka nu

Välj den eller de kurser och workshops du är intresserad av nedan. Ange om du bokar endast till dig eller till flera deltagare. Du får en bekräftelse per mail på din bokning. Läs också igenom *Bokningsvillkoren nedan. Om du har några som helst frågor så tveka inte att höra av dig till mig.

Välj en eller flera kurser

Godkänn *bokningsvillkor

9 + 14 =

* BOKNINGSVILLKOR

Bokning
Vid bokning får du en automatiskt genererad bekräftelse i din mail. Inom 3 dagar därefter kommer en personlig bekräftelse på din bokning innehållande mer information om tider, plats samt betalning. Om du mot förmodan inte har fått din bekräftelse inom 3 dagar vänligen kontakta mig.

Kallelse
Ca 3 veckor innan kursstart skickas en kallelse ut. Vid bokning av kursen Retorik & Presentationsteknik Steg 1 innehåller kallelsen även en talarprofil som du skall fylla i och ta med dig, analogt eller digitalt, till kursstart.

Ingår
I kursavgiften ingår allt kursmaterial samt filmfiler av dina presentationer för kursen Retorik & Presentationsteknik Steg 1, frukostmacka, frukt och kaffe hela dagen/dagarna, för- och eftermiddagsfika samt lunch alla dagar.

Tider
Tiderna för kursen är 08.30-17.00 samtliga dagar. (Den första halvtimmen på morgonen är för uppsamling, kaffe och frukostmacka. Faktiskt kursstart är 09.00 men alla uppmanas att komma till 08.30)

Fakturering
Kursen faktureras i förskott och ska vara betald innan kursstart. Alla kurser kräver din fulla uppmärksamhet för att ge starkast resultat. Avsätt tid i din kalender för att kunna delta fullt ut. Sen ankomst eller att lämna innan kursdagarna är avslutade påverkar både din och övriga deltagares behållning av kursen.

Bokningsvillkor
Denna bokning är bindande. Om du får förhinder kan du överlåta platsen till en kollega eller vän eller boka annat kursdatum om ett sådant är annonserat. Ombokningar och platsöverlåtelser görs alltid skriftligt. Ombokning får göras senast 30 dagar innan kursstart utan kostnad. Vid ombokning 29-14 dagar innan kursstart debiteras en ombokningsavgift på 25% av kursavgiften. Vid ombokning senare än 14 dagar innan kursstart debiteras en ombokningsavgift på 50% av kursavgiften. Vid utebliven närvaro är kursplatsen förverkad. 

Om avbokningar sker så att kursdeltagandet bedöms för få för att ha fullgod effekt för deltagarna kan kursen komma flyttas till ett senare tillfälle, i samspråk med bokade deltagare. Om du ej har möjlighet att flytta datum återbetalas du hela kursavgiften.  

Sjukdom
Du kan överlåta platsen till en kollega eller vän vid sjukdom. Se av-och ombokningsreglerna enligt ovan.

OM KURSLEDAREN

Edvard Raft har en fil. kand i retorik från Södertörns Högskola. Sedan 2007 arbetar han som retorikkonsult med kurser, workshops, föreläsningar och individuell coachning inom Retorik, Kommunikation och Storytelling. Edvard är bland annat certifierad inom Extended DISC för analys av individers och gruppers kommunikation, utbildad inom UGL- utbildning för grupp och ledare, samt genomgått ett flertal längre kurser inom meditation, mindfulness, självkännedom och inre ledarskap. 

LinkedIN profil: https://www.linkedin.com/in/edvardraft/

Följ mig på LinkedIn

Eller läs mer om min filosofi här på sidan.