Train the Trainer

1 dag

Alla kurser kan också hållas helt eller delvis på distans.

Engagemang | Närvaro | Storytelling

Innehåll

Liksom de flesta av mina kurser är denna utvecklad utifrån en konkret förfrågan från en av mina kunder. I detta fall ett av världens största IT-bolag som önskade träna sina europeiska säljtränare och utbildare i retorik och kommunikation. Ett gäng som redan var otroligt erfarna och talangfulla inom kommunikation och framförande.

Kursen gavs på engelska för en grupp om cirka 20 personer från olika delar av Europa.

Delar ur innehållet
 • From transaction to transformation
 • The characteristics of engagement
 • Mindfulness in action
 • The art of introduction
 • Creating common ground
 • The rhetorical situation
 • DISC-profiling
 • Emotional resonance
 • The reluctant audience
 • Three story structures
 • Springboard stories and endorphins
Målgrupp

Kursen vänder sig till dig med mycket god erfarenhet och kunskap inom Retorik och Kommunikation. Kanske jobbar du redan idag som någon typ av säljtränare, säljstöd, utbildare eller föreläsare.

What would you change or add to improve the Rhetorics session?

– Nothing really, I think it was great.

Sales Trainer

IT

Begär offert

Fyll i ett kort formulär för att specificera din förfrågan. Jag återkommer med en offert inom 48 timmar.

Föreläsning

Alla Kurser och Workshops går även att lyssna till i föreläsningsformat på mellan 1-2 timmar. Då med fokus på inspiration. Se exempel på föreläsningar här.

Fler Kurser & Workshops

Retorik | Steg 1

Utgångspunkten för Retorik och Presentationsteknik Steg 1 är retorikens ”Partesmodell”, som tar oss från idé till framförande. Kursen behandlar allt från inledning till avslut, argumentation genom både logik, känslor och karaktärsbevis.

Till Kursen ›

Retorik | Steg 2

Retorik och Presentationsteknik Steg 2 är en fortsättningskurs för alla som genomfört Retorik och Presentationsteknik Steg 1. Vi fördjupar oss bland annat i de retoriska teorierna kring argumentation och gör övningar kring kroppsspråk och att finna och förstärka våra naturliga gester.

Till Kursen ›

Train the Trainer

Liksom de flesta av mina kurser är denna utvecklad utifrån en konkret förfrågan från en av mina kunder. I detta fall ett av världens största IT-bolag som önskade träna sina europeiska säljtränare och utbildare i retorik, kommunikation, Storytelling och hur du blir en mer engagerande talare.

Till Kursen ›

Retorik | Talängslan

Handsvett. Höjd puls. Krampande muskler. Vi har alla upplevt det. I den här kursens fokuserar vi mer på att både förstå vad som händer i kroppen och varför. Vi lär oss om våra egna reaktioner på talarsituationen, hur vi kan bemästra dem, och slutligen arbeta mot målet att släppa dem.

Till Kursen ›

Storytelling

Berättelsen är vår äldsta budskapsbärare. Genom historien har vi lärt oss, utvecklats och överlevt med hjälp av berättelser, och inom retoriken är berättelsen en av de viktigaste medlen för att övertyga. Med hjälp av MRI scanning, vet vi idag hur den mänskliga hjärnan påverkas av berättelser.

Till Kursen ›

Er Retoriska Plattform

Har ni en samsyn kring hur ni vill kommunicera? Hur uppfattas ni idag och hur vill vi uppfattas? Vilket är er organisations grundläggande syfte? Vilket är er organisations VARFÖR? Med hjälp av strukturerade retoriska modeller utvecklar vi er retoriska plattform.

Till Kursen ›

Vill du ha materialet som pdf?

Vill du på ett enkelt sätt kunna läsa om kurserna i lugn och ro? Eller kanske presentera dem för andra? Klicka på ikonen för att ladda ner.

Anpassade Kurser och Workshops

Självklart utvecklar jag också tillsammans med er kurser, workshops eller längre program som anpassas direkt efter era behov.

Redo för en första kontakt?

Ring eller maila mig om du vill bolla dina tankar, idéer och funderingar. Offertförfrågningar får du svar på inom 48 timmar.

Gratis e-bok och inspiration

Följ mitt nyhetsbrev genom att lämna din mail här så skickar jag allt ovan på en gång! Du kan vara lugn, du kommer inte känna dig spammad. 

Tack! Du har strax ett mail i din inkorg! Glöm inte att titta i din skräppost om det inte kommit fram.