Om Edvard Raft

Edvard Raft har en examen i retorik från Södertörns Högskola. Sedan 2007 arbetar han som retorikkonsult med kurser, workshops, föreläsningar och individuell coachning inom Retorik, Kommunikation och Storytelling. Edvard är bland annat certifierad inom Extended DISC för analys av individers och gruppers kommunikation, utbildad inom UGL- utbildning för grupp och ledare, samt genomgått ett flertal längre kurser inom meditation, mindfulness, självkännedom och inre ledarskap.

 

Vägen till någons hjärta går genom ditt eget.

För mig har jobbet aldrig kommit först; det är frukten av ett genuint intresse för livet.

Ett intresse som tagit mig på resor över stora delar av världen, och inom mig själv, genom kurser i ledarskap, självkännedom och veckolånga meditationsretreat i tystnad.

På vägen fann jag retoriken – ett ämne som erbjuder en outtömlig källa av kunskap och självinsikt.

För drygt tio år sedan tog jag ut min examen i retorik från Södertörns högskola, och sedan dess har jag utbildat, tränat och inspirerat andra i konsten att tala, övertyga och nå fram med sina budskap.

Storytelling och berättande är också en stor inspiration för mig.

Idag utbildar jag i storytelling och arbetar med det inom film och i skrift.

Allt jag på vägen har lärt mig och fortfarande lär mig, integrerar jag i mina kurser, och den röda tråden genom mitt arbete är att jag alltid hjälper dig att komma till hjärtat av både dig själv och dina budskap.

Urval kunder

Retorikcoachning Online

Genom att ta hjälp av en erfaren retorikkonsult för att analysera din presentationsteknik och retorik kommer du ta ett enormt kliv upp i din utveckling och förmåga att beröra, engagera och inspirera din publik, oavsett vilken nivå eller erfarenhet du startar ifrån. Tack vare feedback, coachning, analys och direkta övningar anpassade för dig garanteras din utveckling.

Kontakta

Socialt

Följ bloggen

Få min senaste E-bok

Innan du ger dig av, lämna din mail här så skickar jag dig en länk till min senaste E-bok. Du kan vara lugn, du kommer inte bli spammad. 

Tack! Du har strax ett mail i din inkorg! Glöm inte att titta i din skräppost om det inte kommit fram.