Boka Online-Coachning

Välj den nivå du är intresserad av nedan. Du får en bekräftelse per mail på din bokning. Inte förrän du godkänner den bekräftelsen är din bokning bindande. Läs också igenom *FAQ nedan. Om du har några som helst frågor så tveka inte att höra av dig till mig.

Boka Online-Coachning

Välj den nivå du är intresserad av nedan. Du får en bekräftelse per mail på din bokning. Inte förrän du godkänner den bekräftelsen är din bokning bindande. Läs också igenom *FAQ nedan. Om du har några som helst frågor så tveka inte att höra av dig till mig.

Välj den nivå du är intresserad av:

5 + 13 =

* FAQ

Vad händer när jag bokat?
Du får snart efter du bokat en bekräftelse per mail och först när du svarat på denna bekräftelse är bokningen genomförd och du får betalningsinformation. Därefter får du ett mail med instruktioner för nästa steg samt den retoriska briefen. När du svarat på, och skickat in briefen, får du ett förslag på en individuell övning att förbereda, filma och skicka in. Två arbetsdagar efter att filmen är inskickad får du din unika talarprofil, därefter bokar vi tid för coaching-mötet beroende på vilket paket du valt.

Kan jag ångra mig?
Efter att du bekräftat är bokningen bindande. Däremot så gäller bokningen 1 år från det datum du bekräftat, så om du av någon anledning inte kan genomföra analysen nu hittar vi en tid senare. Coachningen kan även överlåtas.

Vad händer om jag inte är nöjd?
Om du inte känner dig nöjd kommer vi först försöka hitta en lösning där du erbjuds mer träning så att du verkligen får ut det du förväntar dig. Om du ändå inte blir nöjd eller inte vill göra detta får du tillbaka erlagt belopp.

Vad har coachen för erfarenhet?
Edvard Raft har en examen i Retorik från Retorikkonsult-programmet vid Södertörns Högskola. Han har sedan 2007 arbetat som föreläsare, kursledare och coach inom kommunikation, retorik och storytelling. Edvard har 1000-tals timmar av retorikcoachning och analys bakom sig och arbetar idag med några av världen största företag.

Vilken målgrupp vänder ni er till?
Retorik används i alla kontexter – från bröllop till styrelserum. Retoriken formas utifrån talare och kontext men teorin bakom är densamma. Edvard Raft Retorik arbetar med allt från VD:ar, konsulter, projektledare, it-tekniker, forskare, entreprenörer och bröllopstalare.

Jag är supernervös. Vad gör vi då?
Att bli nervös av att tala inför folk påverkar alla människor, men på olika sätt och i olika grad. Edvard Raft är otroligt van att hantera dessa frågor och bemöta dig så att ni hittar den lösning som funkar bäst för dig. Utveckling handlar om att utmana sig på rätt nivå. Hör gärna av dig så tar vi ett samtal om det.

 

OM EDVARD RAFT

Edvard Raft har en fil. kand i retorik från Södertörns Högskola. Sedan 2007 arbetar han som retorikkonsult med kurser, workshops, föreläsningar och individuell coachning inom Retorik, Kommunikation och Storytelling. Edvard är bland annat certifierad inom Extended DISC för analys av individers och gruppers kommunikation, utbildad inom UGL- utbildning för grupp och ledare, samt genomgått ett flertal längre kurser inom meditation, mindfulness, självkännedom och inre ledarskap. 

LinkedIN profil: https://www.linkedin.com/in/edvardraft/

Kontakta

Socialt

Följ bloggen