Öppna Kurser

Retorik | Storytelling

Jag har sedan 2007 erbjudit skräddarsydda kurser och workshops i Retorik och Storytelling för företagsgrupper. Med åren har flera av dessa konceptualiserats mer och mer, där jag sett vad som givit starkast resultat hos deltagarna. Med dom insikterna paketerar jag nu en del av mitt kursutbud i mina Öppna Kurser, så att du som inte har en hel grupp med dig, har möjlighet att deltaga.

Inga planerade öppna kursdatum för tillfället

Hör gärna av dig via formuläret nedan om du är intresserad. Om du har en hel grupp så finns flera olika upplägg att välja mellan som du kan läsa mer om här.

Retorik & Presentationsteknik Steg 1

Emotionell Retorik & Storytelling | Kroppsspråk & Gester

Kurs – 2 dagar

Den här kursen har jag jobbat med och förfinat i över tio år. Den har över 500 mycket nöjda deltagare och snittar 4,7 i utvärderingarna. Kursen går på djupet och lägger grunden för din Retorik och Presentationsteknik, hela vägen från förberedelsen till framförandet, och lägger även stor vikt vid din Storytelling och ditt naturliga kroppsspråk. Vi gör under dagarna flera övningar framför kamera där du ges individuell feedback från kursledaren och de övriga deltagarna.

Datum: 29:e-30:e november

Plats: Stockholm

Max antal deltagare: 8

Pris: 12 900 kr (exkl. moms för företag)

Kontakta

MOBIL | +46708944410

MAIL | edvard@edvardraft.se

POSTADRESS

Edvard Raft Retorik

Paternostervägen 96A

121 49 Johanneshov

Socialt

Följ bloggen

Få min senaste E-bok

Innan du ger dig av, lämna din mail här så skickar jag dig en länk till min senaste E-bok. Du kan vara lugn, du kommer inte bli spammad. 

Tack! Du har strax ett mail i din inkorg! Glöm inte att titta i din skräppost om det inte kommit fram.